karin_lykke_vorbeck

Ulla Sommer, Cand. Psych.
Telekia Psykolog Praksis
Sandagervej 10
7400 Herning
Tlf: 27 26 58 54
Mail: ulla@telekia,dk
Web: www.telekia.dk


Autoriseret psykolog samt specialistgodkendt i psykoterapi. Jeg er bredt uddannet metodisk (dynamisk, kognitiv, kropsorienteret) for at kunne tilpasse tilgangen til den enkelte persons behov og forudsætninger. Har arbejdet som psykolog siden 1996 med unge og voksne. Jeg ser ikke mig selv som specialist i bestemte diagnoser eller symptomer, men som specialist i at understøtte menneskelig udvikling og i at være i kontakt med mennesker med psykisk smerte, ubehag og besværlige følelser. 

Jeg er glad for at kunne bruge hypnose som en af metoderne i behandling og personlig udvikling, fordi hypnose ofte fremskynder udviklingsprocessen. Den hypnotiske tilstand giver mulighed for at arbejde på en anden kanal end den gængse menneskelige fornuft og bevidste beslutninger. Tilbyder også hypnose til rygestop.  

Læs mere på min hjemmeside telekia.dk eller ring for uforpligtende drøftelse. Det vigtigste for val-get af professionel hjælper er din egen vurdering af, om du vil kunne være tryg og om der kan skabes godt samarbejde.